Crema de branza cu chimen

Crema de branza cu chimen

Inca o idee de crema de branza, perfecta pentru micul dejun, sau servita ca aperitiv in diverse combinatii, pentru musafiri, alaturi de ardei, castraveti, rosii…

Crema de branza cu chimen

Este cremoasa si cu un gust aparte, chimenul dandu-i o savoare deosebita.

Pentru prepararea ei vom folosi:

– 500 g branza proaspata de vaci

– 2 linguri de smantana

– 2 linguri de lapte

– 2 linguri ulei de masline

– jumatate de ceapa mica (adica putina ceapa :))

– 1 lingurita rasa de chimen macinat

– sare

Punem toate ingredientele in robot (bine ca s-a inventat :), ne usureaza munca in bucatarie), nu inainte insa de a da ceapa prin razatoare-  pentru ca ne dorim o crema fina – apoi amestecam bine pana cand crema noastra capata o consistenta, si potrivim gustul.

Crema de branza cu chimen in bol

Se poate servi imediat, insa e recomandat sa stea la rece macar 1 ora. Noi am servit-o la micul dejun cu paine de casa, e perfect tartinabila, iar gustul de chimen ii da o nota aparte.

Crema de branza cu chimen  servire

Pofta buna!

[fblike]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.