Daca doriti sa pregatiti in casa crutoanele pentru salate sau supe creme, iata o reteta excelenta.
Ingrediente:
– 1 pane toast
– 5 catei de usturoi
– 5 linguri de ulei de masline
– oregano, busuioc si sare
Taiem painea cubulete- eu am folosit paine toast, dar se poate folosi orice fel de paine – apoi pregatim un mujdei din usturoi, ulei, sare, oregano si busuioc, pe care il turnam peste cubuletele de paine, omogenizand bine si ne asiguram de faptul ca toate cubuletele sunt „usturoiate”. Incingem cuptorul la 150 grade si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se rumenesc frumos crutoanele. Din cand in cand le vom amesteca si, mare atentie, trebuie supravegheate indeaproape pentru ca se pot arde usor. Dupa ce le scoatem le lasam sa se raceasca si le servim in orice combinatie dorim.
Pofta buna!
[fblike]