Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Daca va doriti o pasta tatinabila pentru micul dejun in zilele de post, iahnia de fasole va vine in ajutor.

Iahnie de fasole

Pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 400 g fasole boabe

– 100 ml ulei

– 2 linguri de mustar

– sare, piper alb, zeama de lamaie

– 5 linguri de apa rece (optional minerala)

Punem la fiert fasolea, asteptam sa dea cateva clocote, apoi schimbam apa. Procedam la fel de 3 ori, dupa care le punem la fiert cu putina sare 1-1,5 ore depinde de „fasolica”. Dupa ce a fiert o lasam un pic la racit, o punem apoi in robot, impruna cu 5 linguri de apa, mutarul, sarea si piperul, mai putin uleiul care il vom adauga treptat.

Se amesteca bine bine bine, pana fasolea devine o pasta pufoasa si alba, pregatita pentru tartine.

Iahnie de fasole

Pofta buna!

[fblike]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.