Piept de pui umplut cu bacon la cuptor

Astazi va invit la un piept de pui rapid si gustos! De obicei pieptul este destul de fad insa cu un pic de ajutor poate deveni un fel de mancare delicios.

Ingrediente necesare:

  • 2 bucati piept de pui
  • 100g bacon feliat f subtire
  • 8 felii de cascaval
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 1 lingurita de unt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • busuioc

Portionam pieptul de pui si obtinem 4 felii zdravene pe care le batem usor, condimentam cu sare si piper si le umplem – mai intai presaram ceapa verde tocata marunt pe toata suprafata, apoi punem feliile de bacon – eu am pus 3 – cele 2 felii de cascaval si rulam pe lungime. Le prindem cu scobitori sa nu iasa cascavalul la copt, condimentam cu sare, piper, praf de usturoi si busuioc si le tragem la tigaie in untul incins pe toate partile cate 2-3 minute pana se rumenesc usor si isi schimba carnea culoarea. Le punem in tava cu tot cu untul ramas in tigaie si dam la cuptor pentru inca 15-20 minute, nu mai mult pentru ca ne dorim ca puiul sa ramana suculent in interior.

Asa arata o portie de piept de pui la cuptor cu bacon si cascaval, e fraged si foarte gustos – l-am decorat cu bucatatele de bacon crocant tras la tigaie si ceapa verde. Merge de minune cu un sos de ciuperci cu smantana sau cu orice tip de salata.

Se face rapid si e minunat pentru o cina in familie!!

Pofta buna!!

recipe image
Piept de pui umplut cu bacon la cuptor
Timp de pregatire
Timp de coacere
Timp de realizare
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Piept de pui umplut cu bacon la cuptor, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.